ÜST

Hotel Grand Belish

Hotel Grand Belish Beach, Resort & SPA, Ege’nin eşsiz mavisi ve yeşilini bir araya getiren en güzel sahillerden birinde; tarih, doğa ve eğlencenin tam ortasındaki benzersiz konumuyla, 2010 yılının ilk aylarında hizmete açılmıştır.

Faaliyete geçtiği günden bu yana Kuşadası’na yeni bir soluk getiren tesisimiz, çalışana verdiği değeri, kaliteli hizmet anlayışı ve koşulsuz misafir memnuniyetiyle birleştirmektedir.

Hakkımızda

Toplantı & Organizasyonlar

Davetlerinizi unutulmaz anlara dönüştürmek için her detaya önem veriyoruz. Kaliteli servis anlayışımız ve güler yüzlü ekibimiz ile misafirlerinizi seçkin bir ağırlama için buradayız.

Düğün

Balo Salonumuz, yaklaşık 400 kişilik kapasitesi, modern dizaynı ve en son teknoloji ürünü teknik ekipmanları ile toplantı, düğün, mezuniyet, balo gibi her tür davet ve organizasyonlarınız için idealdir.

Kokteyl

Grand Belish Hotel’in eşsiz manzarasında, 200 kişilik kapasitemiz ile özel günlerinizin daha özel olması için siz değerli misafirlerimize hizmet veriyoruz.

Toplantı & Konferans

Eğitim, toplantı, konferans ve diğer tüm organizasyonlarınız için konforlu salonlarımızda farklı bir deneyim yaşayacaksınız.

Özel Davetler

VIP toplantılarınızda ve en özel günlerinizde tüm teknik ekipman ve güler yüzlü, deneyimli ekibimiz ile hizmetinizdeyiz

X
Grand Belish Resort Hotel & SPA
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
WhasApp Destek Hattı